Vores bryllup blev holdt på den italienske restaurant

www.SanGiovanni.dk

   

Vi ville gerne give os selv og vores gæster en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige og det fik vi!


Der var19 små retter fordelt på seks serveringer og mad og vin var virkelig i topklasse! Vi blev personlig betjent af restaurantchef Mikele Volpi, fra vi kom til vi gik. En fantastisk oplevelse! Menuen ses herunder

 

Velkomst:

Bellavista 2001 Franciacorta Gran Cuvee Brut

 

Antipasti:

·      Carpaccio med trøffel og parmegiano reggiano,

·       Marineret andebryst med syltet rødløg

·       Braiseret kalveskank med ristede svampe

·      Marineret porre, Artiskok, Peberfrugt

·      Råmarineret helleflynder, Grillet kammusling, Rejesalat

Hertil serveres:

 J. Hoffstatter 2004 Kolbenhof Gewurtzraminer

 

Fisk:

·      Havtaske hale

·      Hummer,

·      Jomfruhummer, fennikel og safran

Hertil serveres:

Planeta 2005 Chardonnay

 

  

Pasta:

·      Tomat risotto

·      Mignon alla carne med kanin ragout

Hertil serveres:

Le Pupille 2000 Poggio Valente Morelliono di Scansano

 

Kød:

·      Pocheret kalvemørbrad med Martini bianco sauce

·      Braiseret duebryst i egen sky

·      Lamme carré med soltørret tomat

Hertil serveres:

Renato Ratti 2001 Barolo Marcenasco Magnum

 

Pre-dessert:

·      Æble sorbet

Hertil serveres :

Carpene Malvolti Proseco Moscato

 

Dessert:

·      Mørk chokolade kage med hvid chokolade creme med bær, vanille is og fersken

Hertil serveres:

Forteto della Luja 2004 Vendemmia Tardiva  

 

KAFFE:

·      Friskbrygget stempelkaffe "Giovannis blanding" / te "Dragonfly" med chokolader

Hertil serveres:

Avec fra veldisponeret sortiment.