Vores bryllup blev holdt på den italienske restaurant
www.SanGiovanni.dk
Vi ville gerne give os selv og vores gæster en gourmetoplevelse ud over det sædvanlige og det fik vi!
Der var19 små retter fordelt på seks serveringer og mad og vin var virkelig i topklasse! Vi blev personlig betjent af restaurantchef Mikele Volpi, fra vi kom til vi gik. En fantastisk oplevelse! Menuen ses herunder
Velkomst:
Bellavista 2001 Franciacorta Gran Cuvee Brut
Antipasti:
· Carpaccio med trøffel og parmegiano reggiano,
· Marineret andebryst med syltet rødløg
· Braiseret kalveskank med ristede svampe
· Marineret porre, Artiskok, Peberfrugt
· Råmarineret helleflynder, Grillet kammusling, Rejesalat
Hertil serveres:
J. Hoffstatter 2004 Kolbenhof Gewurtzraminer
Fisk:
· Havtaske hale
· Hummer,
· Jomfruhummer, fennikel og safran
Hertil serveres:
Planeta 2005 Chardonnay
Pasta:
· Tomat risotto
· Mignon alla carne med kanin ragout
Hertil serveres:
Le Pupille 2000 Poggio Valente Morelliono di Scansano
Kød:
· Pocheret kalvemørbrad med Martini bianco sauce
· Braiseret duebryst i egen sky
· Lamme carré med soltørret tomat
Hertil serveres:
Renato Ratti 2001 Barolo Marcenasco Magnum
Pre-dessert:
· Æble sorbet
Hertil serveres :
Carpene Malvolti Proseco Moscato
Dessert:
· Mørk chokolade kage med hvid chokolade creme med bær, vanille is og fersken
Hertil serveres:
Forteto della Luja 2004 Vendemmia Tardiva
KAFFE:
· Friskbrygget stempelkaffe "Giovannis blanding" / te "Dragonfly" med chokolader
Hertil serveres:
Avec fra veldisponeret sortiment.
|